Červnovou farní kavárnu ovládly ženy

Červnovou farní kavárnu ovládly ženy

Kavárnu sice „ovládly“, ale vše se „točilo“ kolem otců.
(S předstihem se slavil Den otců - více zde) V podstatě šlo o malý revanš mužům, kteří o měsíc dříve pro všechny ženy připravili „besídku“ k jejich svátku. (Foto sice nedodali, ale rozhodně šlo o vystoupení, na které se nezapomíná!)

V čem odplata spočívala?
Již u vchodu dostal každý příchozí otec kartičku s číslem. Pohledy byly nevěřícné, ale vyhlídka na výhru byla lákavá.
Lidi zaplňovali pomaličku připravená místa u stolů, pochutnávali si na kafíčku, koštovali buchty, …
A pak to přišlo! Z osudí bylo vylosováno deset šťastlivců, kteří neměli ani malé tušení, co je čeká a nemine. Dostali tužku a hromádku papírů, na které museli postupně napsat odpovědi na deset záludných anketních otázek. Že se při psaní notně zapotili a všichni ostatní pořádně zasmáli, není určitě potřeba dodávat. (Ostatně o to hlavně šlo!)
Každý přítomný chlap nakonec dostal malou medaili. Šlo o originály. Nejen co se výroby týkalo, ale každá z nich byla za určitou mužskou vlastnost, dovednost, um, … (např. vtipnost, šlechetnost, galantnost, …)

A co dodat závěrem? Holky, děkujeme za krásně prožité nedělní dopoledne!

PS: Při úklidu padl návrh, že kavárnu v září by si vzaly na starost Lidušky … (ve farnosti jich máme docela dost)
Jestli nezůstane jen u plánů, máme se jistě na co těšit!!

Fotogalerie

Farní kavárna 9. 6. 2013Začíná slosování!Tak na koho se ješte usměje štěstí?Šťastných deset!Začínáme jednoduše - co má vaše žena nejraději k jídlu?Kdy má svátek? (manželé Ludmil hojně opisovali)Bez čeho se vaše žena neobejde?Oj, to je těžká otázka!!...ani Přema neví 5 čistících prostředků, které doma používá!Co vaše žena rada dělá? (kdo to napsal nevíme)... bylo ...... veselo ...Mira si zařizuje propustku na horyChcete opravdu vědět čím ně uděla moja radosť?!A co by potěšilo Jirku?Ocenění - nejkratší doba v manželstvíDalší oceněný - kdysi nejmladší ženichNejvíc dětí - myšleno farních dětíPivo bylo pro všechny chlapy!Každý chlap dostal medaili za zásluhy!Martě se to nějak nezdá!Medaile za plodnost....To bych s tím měl ješte asi něco udělat!?